Kies Uw taal: Taalselectie binnenkort! / Selection de langue bientôt! / Language selection soon!MINILITE - The winning wheel

De Minilite aluminium velgen, origineel ontwikkeld voor de competitie, zijn thans leverbaar voor zowat elke toepassing en wagentype, van Mini tot Ferrari!

Dit op en top Brits product wordt gefabriceerd in een superieur aluminium kwaliteit en afgewerkt op de laatste evoluties CNC machines.

Een 100% druktestproef is de volgende stap waarna de velgen uiteindelijk door de automatische poedercoatinglijn gestuurd worden.

Minilites worden gefabriceerd naar het originele model magnesiumwiel uit de jaren '60 en zijn ongetwijfeld de meest gekopieerde velgen op onze planeet.

Voor de klanten die werkelijk de volledige authentieke uitvoering wensen, kunnen wij eveneens, maar dan enkel op speciale order, de originele superlichte magnesium velgen leveren.

Minilite velgen zijn met grote voorsprong de eerste keuze van de trotse eigenaars van historische en classic wagens.Door hun sterkte, precisie en betrouwbaarheid worden de Minilte velgen tevens uitdrukkelijk aanbevolen door de meeste Classic en Historic preparateurs wereldwijd.

                  Klik hier voor de beschikbare velgmaten en bijhorende prijslijst

                                                        

                                                                                                                                             

Wij staan u graag bij in de keuze van uw velgmaat en offset. U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren via telefoon of het Contactformulier.