v

Kies Uw taal: Taalselectie binnenkort! / Selection de langue bient?t! / Language selection soon!


 
 


 
     Safety Devices productoverzicht

                                                                                           Safety Devices - Expert Engineers of Roll Over Protection
 
Sinds meer dan 30 jaar produceert Safety Devices rolkooien voor Autosport, 4x4 voertuigen en diverse transporttoepassingen.
Eveneens, en alhoewel minder bekend bij het grote publiek, vertegenwoordigd de fabricage van rolkooien en veiligheidsvoorzieningen voor internationale hulporganisaties en industrie een belangrijk aandeel in de productie.
Tientallen rolkooien gaan aldus jaarlijks de deur uit met bestemming olie-en ontginningsfirma's wereldwijd.
Specifieke toepassingen voor legervoertuigen behoren eveneens tot het aanbod van Safety Devices. 
Op heden zijn bij SD een beperkte serie van bestaande populaire Land Rover Roof Racks als zijnde de Camel en andere G4 uitvoeringen in productie. Ook een totaal nieuw bagagerek is thans in ontwikkeling die de traditie van voorgaande racks moet verderzetten.
  
Safety Devices en Beuckelaere-Import
 
Toen via via onze autosportactiviteiten in 1992 de eerste contacten werden gelegd met toenmalig Safety Devices manager en ex. fabrieksrijder Tony Fall, was een eerste samenwerking voor de verdeling van de SD rolkooien in Belgie een feit.
Thans verdeelt Beuckelaere-Import niet enkel in de Benelux maar ook afnemers in de overige Europese en verscheidene Afrikaanse landen zijn aan de klantenlijst toegevoegd.
Door de grote voorraad in onze magazijnen van Autosport en 4x4 rolkooien  kunnen wij op heden zowat 70% van de aanvragen uit stock leveren.
Rolkooien die echter niet op voorraad zijn , worden op fabriek met prioriteit behandeld waarbij wij alles in het werk stellen om de afgesproken levertijden te respecteren.
  
 
 
Montages

In onze werkplaatsen zijn alle faciliteiten en knowhow aanwezig om de diverse montages van rolkooien op een professionele manier uit te voeren.
Tevens kunnen wij instaan voor aanpassingen aan bestaande rolkooien. Aanvullende ontwerpen kunnen eveneens in onze werkplaats worden ontwikkeld waarna serieproductie in de werkplaatsen van SD tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk onderstaand filmpje om nog meer te weten te komen over Safety Devices.